Logga in

Om oss

Vi på Företagshjälpen strävar efter att underlätta för egenföretagare i hela vårt avlånga land. Vi är själva entreprenörer och vi vet att det ofta är en djungel av olika lagar och regler som vi företagare måste följa. Dessutom skall allt det administrativa skötas samtidigt som kärnverksamheten måste flyta på. Det är minst sagt mycket att hålla reda på!

Därför har vi nu tagit fram en helhetslösning där du som företagare får hjälp med alla dina delar i ditt företagande, vare sig det gäller juridisk rådgivning eller korrekt tillvägagångssätt vid utestående intäkter. Vi har i vår produktportfölj åtta huvudtjänster, som du läser mer om via menyvalet PORTFÖLJEN, som du dels separat kan utnyttja men också sammanlänka för att skapa smidighet och få allt samlat på samma ställe. För oss är det viktigaste att du endast betalar för det du har nytta utav!

Vi rekommenderar skarpt att du testar de tjänster du tycker verkar vara intressanta för att få en helhetsbild innan du bestämmer dig hur du vill lägga upp ditt konto. Vår portal är skräddarsydd för att vara flexibel i tjänstenyttjandet! Du kan givetvis göra korrigeringar i efterhand och lägga till tjänster du fastnar för.

Vi vill gärna ha tät dialog med våra kunder så ring oss direkt så att vi kan pratat mer om hur ett upplägg skulle kunna se ut just för dig. Du kan även smidigt beställa våra tjänster direkt här på hemsidan under BESTÄLL.

Slutligen vill vi uppmärksamma dig på vilka ledord vi jobbar efter:

  • ENKELHET OCH SMIDIGHET I VÅRA TJÄNSTER
  • EFFEKTIVT FÖRETAGANDE ÅT VÅRA KUNDER
  • TJÄNSTER SOM GENERERAR LÖNSAMHET ÅT VÅRA KUNDER
  • TÄT KUNDKONTAKT


Har fått ett väldigt bra bemötande från min jurist, både väldigt kunnig och saklig.

– JVS Fukt & Fastighetsservice AB

Juristen

Tänk att alltid ha en jurist till hands, utan att det kostar en förmögenhet. Hjälp med alltifrån avtalsskrivningar till längre tvistemålsprocesser.

Läs mer

Bokföring

Vårt bokföringsprogram är framförallt användarvänligt och lättöverskådligt. Med oss får du kontroll över ditt företags ekonomi.

Läs mer

Dokumentmallar

Spara tid, pengar och energi med våra dokumentmallar. Innehåller exempelvis anställningsavtal, fakturamallar och uppsägningsavtal.

Läs mer

Fakturering

Snabb och enkel fakturering. I vårt enkla system har du kundregister, produktbeteckningar, påminnelser och betalningsövervakningar samlade på ett ställe.

Läs mer

Inkasso

Få saker är så stressande som när betalningarna uteblir. Låt oss sköta hjälpa dig genom vår professionella och transparenta inkassohantering.

Läs mer

Factoring

Få upp till 100% av fakturabeloppet direkt. Välj mellan fakturaköp och fakturabelåning för att få snabbare betalt och frigöra kapital.

Läs mer

Kreditupplysning

Hellre förekomma än förekommas. Kontrollera ekonomisk status hos de kunder du är i färd med att göra affärer med. En självklar trygghet i ditt företagande.

Läs mer

Identitetskontroll

Vår identitetskontroll skyddar dig mot identitetskapningar, vilket innebär att du kan agera direkt om någon otillbörlig använder dina uppgifter.

Läs mer

Företagsbevakning

Med vår företagsbevakning får du full kontroll över dina bolagsuppgifter. En aktiv bevakning för att undvika företagskapningar.

Läs mer

Spärrtjänst

Dygnet-runt-hjälp för att spärra värdehandlingar. Vi tillhandahåller en helhetslösning för alla betal- och kreditkort, men även för mobila enheter och id-handlingar.

Läs mer