Logga in

Jobba hos oss

Vår ambition är att bli ett av Sveriges bästa säljkontor, och då behöver vi kanske just dig!

Med stor kunskap och beslutsamhet bygger vi en stark och seriös sälj- och konsultkår. Genom våra grundläggande och fortlöpande utbildningar – och vårt gedigna engagemang kring varje individ – erbjuder vi ett arbete som är utvecklande på ett personligt såväl som ett karriärmässigt plan.

På vårt kontor mitt i centrala Göteborg arbetar i dagsläget cirka 55 personer. Kontoret genomsyras av härlig gemenskap där vi premierar framgångar och arbetar stenhårt med att få varje individ att lyckas i sin roll med att hjälpa våra kunder till ett enkelt företagande.

Vi söker ständigt nya medarbetare med det rätta drivet. Så tveka inte, ring eller maila oss redan idag så pratar vi vidare!

Välkommen att ringa oss på 031 – 756 79 00 eller maila till jobb@foretagshjalpen.com.Har fått ett väldigt bra bemötande från min jurist, både väldigt kunnig och saklig.

– JVS Fukt & Fastighetsservice AB

Juristen

Tänk att alltid ha en jurist till hands, utan att det kostar en förmögenhet. Hjälp med alltifrån avtalsskrivningar till längre tvistemålsprocesser.

Läs mer

Bokföring

Vårt bokföringsprogram är framförallt användarvänligt och lättöverskådligt. Med oss får du kontroll över ditt företags ekonomi.

Läs mer

Dokumentmallar

Spara tid, pengar och energi med våra dokumentmallar. Innehåller exempelvis anställningsavtal, fakturamallar och uppsägningsavtal.

Läs mer

Fakturering

Snabb och enkel fakturering. I vårt enkla system har du kundregister, produktbeteckningar, påminnelser och betalningsövervakningar samlade på ett ställe.

Läs mer

Inkasso

Få saker är så stressande som när betalningarna uteblir. Låt oss sköta hjälpa dig genom vår professionella och transparenta inkassohantering.

Läs mer

Factoring

Få upp till 100% av fakturabeloppet direkt. Välj mellan fakturaköp och fakturabelåning för att få snabbare betalt och frigöra kapital.

Läs mer

Kreditupplysning

Hellre förekomma än förekommas. Kontrollera ekonomisk status hos de kunder du är i färd med att göra affärer med. En självklar trygghet i ditt företagande.

Läs mer

Identitetskontroll

Vår identitetskontroll skyddar dig mot identitetskapningar, vilket innebär att du kan agera direkt om någon otillbörlig använder dina uppgifter.

Läs mer

Företagsbevakning

Med vår företagsbevakning får du full kontroll över dina bolagsuppgifter. En aktiv bevakning för att undvika företagskapningar.

Läs mer

Spärrtjänst

Dygnet-runt-hjälp för att spärra värdehandlingar. Vi tillhandahåller en helhetslösning för alla betal- och kreditkort, men även för mobila enheter och id-handlingar.

Läs mer