Logga in

Spärrtjänst

I takt med att plånboksstölder ökar och kontantinnehavet minskar så gäller det att skydda sin kort och värdehandlingar. Om olyckan är framme och du har tappat, eller ännu värre blivit bestulen på, din plånbok så ligger ansvaret på dig som ägare att agera.

Med vår spärrtjänst har du dygnet runt hjälp med att spärra dina handlingar. Vi tillhandahåller en helhetslösning för alla betalkort och kreditkort, men också för mobil och id-handlingar (pass, id-kort och körkort).

Vi ger dig en snabb och effektiv lösning för att spärra dina kort med endast ett samtal i vår “dygnet-runt-service”. Vårt mål att sätta standarden för internationell nyckelsäkerhet, och fokus ligger på att skapa långsiktiga kundrelationer.

Ett samtal räcker!

Spärra alla dina värdehandlingar direkt, oavsett var i världen du befinner dig. Vi hjälper dig även med underlag för beställning av nya kort.

För att spärra, ring 020 – 20 20 24 (inom Sverige) eller +46 771 21 21 00 (från utlandet).

Enkel registrering – omedelbar trygghet

Du fyller endast i ett förtryckt formulär med de kort du önskar inkludera, du väljer själv om du gör det digitalt via www.foretagshjalpen.com/bestall eller via formulär utskickat tillsammans med förfrankerat kuvert! Enkla steg som ger dig trygghet 24 timmar om dygnet, året runt, i hela världen!Hos Företagshjälpen får man en bra personlig kontakt. De tillhandahåller dessutom mycket duktiga och ansvarsfulla jurister.

– Ekonomiavdelningen i Hudiksvall AB

Juristen

Tänk att alltid ha en jurist till hands, utan att det kostar en förmögenhet. Hjälp med alltifrån avtalsskrivningar till längre tvistemålsprocesser.

Läs mer

Bokföring

Vårt bokföringsprogram är framförallt användarvänligt och lättöverskådligt. Med oss får du kontroll över ditt företags ekonomi.

Läs mer

Dokumentmallar

Spara tid, pengar och energi med våra dokumentmallar. Innehåller exempelvis anställningsavtal, fakturamallar och uppsägningsavtal.

Läs mer

Fakturering

Snabb och enkel fakturering. I vårt enkla system har du kundregister, produktbeteckningar, påminnelser och betalningsövervakningar samlade på ett ställe.

Läs mer

Inkasso

Få saker är så stressande som när betalningarna uteblir. Låt oss sköta hjälpa dig genom vår professionella och transparenta inkassohantering.

Läs mer

Factoring

Få upp till 100% av fakturabeloppet direkt. Välj mellan fakturaköp och fakturabelåning för att få snabbare betalt och frigöra kapital.

Läs mer

Kreditupplysning

Hellre förekomma än förekommas. Kontrollera ekonomisk status hos de kunder du är i färd med att göra affärer med. En självklar trygghet i ditt företagande.

Läs mer

Identitetskontroll

Vår identitetskontroll skyddar dig mot identitetskapningar, vilket innebär att du kan agera direkt om någon otillbörlig använder dina uppgifter.

Läs mer

Företagsbevakning

Med vår företagsbevakning får du full kontroll över dina bolagsuppgifter. En aktiv bevakning för att undvika företagskapningar.

Läs mer

Spärrtjänst

Dygnet-runt-hjälp för att spärra värdehandlingar. Vi tillhandahåller en helhetslösning för alla betal- och kreditkort, men även för mobila enheter och id-handlingar.

Läs mer