Logga in

Boomerang Solutions

Boomerang Solutions AB är ett svenskt privatägt bolag grundat 2002 av Henrik Espe.

Verksamheten startade med säkerhetsbrickor till nycklar för privatpersoner, företag och föreningar. Brickor som ökar chanserna att få tillbaks sina borttappade nycklar med 99%. Därav namnet Boomerang, som fick symbolisera något som kommer tillbaka till sin rättmätiga ägare. Denna produkt är fortfarande aktiv i bolaget, men idag utbyggd med fler förmånliga tjänster. För den praktiska hanteringen av denna service anlitar vi ett av Sveriges största säkerhetsföretag, och hjälper på detta sätt årligen tusentals människor att få tillbaka sina nycklar på ett säkert och smidigt sätt.

År 2005 utökade vi verksamheten med en ny tjänst: Spärrtjänst för kort och värdehandlingar. I och med samhällets övergång från kontanthantering till betal- och kreditkort har bedrägerierna skjutit i höjden. Med spärrtjänsten kan vi förebygga ett växande problem. Detta är, återigen, tjänster som finns tillgängliga i vårt produktsortiment.

I mitten av 2007 startades vi så ytterligare en sektion, vår Brandavdelning som numera går under namnet Svensk Brandsäkerhet. Denna avdelning hjälper framför allt mindre företag och privathushåll med att få ett säkert brandskydd. Avdelningen drivs fortsatt separat men med organisatoriska synergieffekter genom att ligga under Boomerang Solutions AB.

2011 startade vi ytterligare ett affärsområde, Företagshjälpen. Det är en portfölj designad för mindre företag med tjänster som ofta är kostsamma för den mindre företagaren. Tanken har alltid varit att skapa verktyg som gör det enklare för den mindre företagaren att bedriva sin verksamhet. Idag kan vi stoltsera med en skräddarsydd hemsida där våra kunder kan logga in i vår portal och utföra alltifrån bokföring till inkassohantering.

Boomerang Solutions AB jobbar aktivt med att utveckla nya tjänster och produkter. Vi arbetar också med att skapa en god säljkultur, bra utbildningar med mycket engagemang och kunskap. I takt med kontinuerlig expansion har vi nu tagit ett krafttag runt kundvård och arbetar nu stenhårt med att säkerställa att all kundkontakt sker med öppenhet och tydlig information.Har fått ett väldigt bra bemötande från min jurist, både väldigt kunnig och saklig.

– JVS Fukt & Fastighetsservice AB

Juristen

Tänk att alltid ha en jurist till hands, utan att det kostar en förmögenhet. Hjälp med alltifrån avtalsskrivningar till längre tvistemålsprocesser.

Läs mer

Bokföring

Vårt bokföringsprogram är framförallt användarvänligt och lättöverskådligt. Med oss får du kontroll över ditt företags ekonomi.

Läs mer

Dokumentmallar

Spara tid, pengar och energi med våra dokumentmallar. Innehåller exempelvis anställningsavtal, fakturamallar och uppsägningsavtal.

Läs mer

Fakturering

Snabb och enkel fakturering. I vårt enkla system har du kundregister, produktbeteckningar, påminnelser och betalningsövervakningar samlade på ett ställe.

Läs mer

Inkasso

Få saker är så stressande som när betalningarna uteblir. Låt oss sköta hjälpa dig genom vår professionella och transparenta inkassohantering.

Läs mer

Factoring

Få upp till 100% av fakturabeloppet direkt. Välj mellan fakturaköp och fakturabelåning för att få snabbare betalt och frigöra kapital.

Läs mer

Kreditupplysning

Hellre förekomma än förekommas. Kontrollera ekonomisk status hos de kunder du är i färd med att göra affärer med. En självklar trygghet i ditt företagande.

Läs mer

Identitetskontroll

Vår identitetskontroll skyddar dig mot identitetskapningar, vilket innebär att du kan agera direkt om någon otillbörlig använder dina uppgifter.

Läs mer

Företagsbevakning

Med vår företagsbevakning får du full kontroll över dina bolagsuppgifter. En aktiv bevakning för att undvika företagskapningar.

Läs mer

Spärrtjänst

Dygnet-runt-hjälp för att spärra värdehandlingar. Vi tillhandahåller en helhetslösning för alla betal- och kreditkort, men även för mobila enheter och id-handlingar.

Läs mer