Logga in

Inkasso

Att inte få betalt för utfört arbetet eller levererad produkt är en av de vanligaste orsakerna till huvudvärk och ångest för egenföretagare. I vissa fall går det så långt, och de utestående fordringarna blir så pass stora, att man tvingas lägga ner verksamheten. I andra fall kan det handla om att det känns obekvämt att på egen hand driva in pengarna; det kan röra sig om kunder som man har en nära relation till, eller trogna kunder som man inte vill ska ta illa upp och riskera framtida affärer med.

Så ska det givetvis inte behöva vara, ett utfört arbete är ett utfört arbete och en levererad produkt är en levererad produkt, och i båda fall ska man få betalt – fullt ut och i tid. Det är ditt företags ekonomi det handlar om, och inget som någon annan har rätt att sätta på spel. Därtill hör det självklart till god affärssed att betala sina räkningar.

Sker inte detta så har du med vår webbanpassade lösning tillgång till kostnadsfri och obegränsad inkassohantering. Indrivningen sköts per automatik, men processen är transparent och du kan med lätthet följa dina befintliga ärenden genom att logga in på vår webbportal. På detta sätt får du full kontroll över dina fordringar och hjälp med att förbättra företagets likviditet. Och kan förhoppningsvis sova lite bättre på nätterna.

Enkel inkassohantering för den egna företagaren

Vi hjälper dig att snabbt och lätt skapa ett användarkonto hos oss, sedan är det bara att logga in på webbportalen via foretagshjalpen.com och registrera aktuella fakturor. Vi hjälper dig givetvis hela vägen tills du fått pengarna på kontot!

Vi tillhandahåller våra inkassotjänster i samarbete med PaySolutions.Hos Företagshjälpen får man en bra personlig kontakt. De tillhandahåller dessutom mycket duktiga och ansvarsfulla jurister.

– Ekonomiavdelningen i Hudiksvall AB

Juristen

Tänk att alltid ha en jurist till hands, utan att det kostar en förmögenhet. Hjälp med alltifrån avtalsskrivningar till längre tvistemålsprocesser.

Läs mer

Bokföring

Vårt bokföringsprogram är framförallt användarvänligt och lättöverskådligt. Med oss får du kontroll över ditt företags ekonomi.

Läs mer

Dokumentmallar

Spara tid, pengar och energi med våra dokumentmallar. Innehåller exempelvis anställningsavtal, fakturamallar och uppsägningsavtal.

Läs mer

Fakturering

Snabb och enkel fakturering. I vårt enkla system har du kundregister, produktbeteckningar, påminnelser och betalningsövervakningar samlade på ett ställe.

Läs mer

Inkasso

Få saker är så stressande som när betalningarna uteblir. Låt oss sköta hjälpa dig genom vår professionella och transparenta inkassohantering.

Läs mer

Factoring

Få upp till 100% av fakturabeloppet direkt. Välj mellan fakturaköp och fakturabelåning för att få snabbare betalt och frigöra kapital.

Läs mer

Kreditupplysning

Hellre förekomma än förekommas. Kontrollera ekonomisk status hos de kunder du är i färd med att göra affärer med. En självklar trygghet i ditt företagande.

Läs mer

Identitetskontroll

Vår identitetskontroll skyddar dig mot identitetskapningar, vilket innebär att du kan agera direkt om någon otillbörlig använder dina uppgifter.

Läs mer

Företagsbevakning

Med vår företagsbevakning får du full kontroll över dina bolagsuppgifter. En aktiv bevakning för att undvika företagskapningar.

Läs mer

Spärrtjänst

Dygnet-runt-hjälp för att spärra värdehandlingar. Vi tillhandahåller en helhetslösning för alla betal- och kreditkort, men även för mobila enheter och id-handlingar.

Läs mer