Logga in

Lämna de tråkiga uppgifterna till ossSe oss på Företagshjälpen som din egen administrationsavdelning. Genom att använda våra tjänster frigör du tid till det som är viktigt, nämligen dina affärer och ditt jobb. I vår portal har du allt samlat på ett ställe. Innan en potentiell affär gör du en kreditkontroll, sedan skickar du fakturan via faktureringssystemet. Skulle kunden mot förmodan inte betala så hjälper vi dig via vårt inkasso. När pengarna är på kontot bokför du enkelt via bokföringsverktyget. Professionellt företagande – allt under samma tak!

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig


Jag är väldigt nöjd med samarbetet med Företagshjälpen, jag har bland annat haft god nytta av deras inkassohantering. Jag rekommenderar andra företagare att göra som mig och ansluta sig till Företagshjälpen.

– Källbackens Bygg

Juristen

Tänk att alltid ha en jurist till hands, utan att det kostar en förmögenhet. Hjälp med alltifrån avtalsskrivningar till längre tvistemålsprocesser.

Läs mer

Bokföring

Vårt bokföringsprogram är framförallt användarvänligt och lättöverskådligt. Med oss får du kontroll över ditt företags ekonomi.


Läs mer

Dokumentmallar

Spara tid, pengar och energi med våra dokumentmallar. Innehåller exempelvis anställningsavtal, fakturamallar och uppsägningsavtal.

Läs mer

Fakturering

Snabb och enkel fakturering. I vårt enkla system har du kundregister, produktbeteckningar, påminnelser och betalningsövervakningar samlade på ett ställe.

Läs mer

Inkasso

Få saker är så stressande som när betalningarna uteblir. Låt oss sköta hjälpa dig genom vår professionella och transparenta inkassohantering.

Läs mer

Factoring

Få upp till 100% av fakturabeloppet direkt. Välj mellan fakturaköp och fakturabelåning för att få snabbare betalt och frigöra kapital.


Läs mer

Kreditupplysning

Hellre förekomma än förekommas. Kontrollera ekonomisk status hos de kunder du är i färd med att göra affärer med. En självklar trygghet i ditt företagande.

Läs mer

Identitetskontroll

Vår identitetskontroll skyddar dig mot identitetskapningar, vilket innebär att du kan agera direkt om någon otillbörlig använder dina uppgifter.

Läs mer

Företagsbevakning

Med vår företagsbevakning får du full kontroll över dina bolagsuppgifter. En aktiv bevakning för att undvika företagskapningar.


Läs mer

Spärrtjänst

Dygnet-runt-hjälp för att spärra värdehandlingar. Vi tillhandahåller en helhetslösning för alla betal- och kreditkort, men även för mobila enheter och id-handlingar.

Läs mer