Logga in


Sedan jag skickade in mina fordringar till Företagshjälpen, så har det flutit in pengar som jag annars aldrig hade fått se röken av.

– Håvent Service AB

Referenser

"Företagshjälpen företrädde mig i ett mål vid tingsrätten. Jag är mycket nöjd med deras insats. Bemötandet och arbetet var professionellt och deras jurister fick till en riktigt bra förlikning."

– Robert Ottosson
"Har fått ett väldigt bra bemötande från min jurist, både väldigt kunnig och saklig."

– JVS Fukt & Fastighetsservice AB
"Jag tycker att det är smidigt att jag bara kan ringa Företagshjälpen när jag behöver juridisk hjälp. Jag har alltid blivit bra bemött och de är duktiga på sina saker."

– Petersons Jord & Skog AB
"Fick genom Företagshjälpen fram en förlikning till min fördel. All hjälp genom företagshjälpen har känts väldigt lättsam och min uppfattning är att dem alltid kör med raka puckar."

– JKP Åkeri AB
"Användarvänlig portal, som hjälper mig som företagare att uträtta mina dagliga sysslor."

– Hammaren & Penseln
"Lätt att få kontakt med sin jurist, dem är också snabba och smidiga i sina återkopplingar."

– Sofieholms Mureri
"Vi anlitade Företagshjälpen för att inkassera en någorlunda stor fordring och de lyckades klart över förväntan, inga dolda avgifter utan vi betalade enbart för medlemsavgiften. Så ska det fungera!"

– Wallins Åkeri AB
"Tack vare Företagshjälpen så har jag sluppit onödiga kostnader."

– Lars Tapper Consulting
"Hos Företagshjälpen får man en bra personlig kontakt. De tillhandahåller dessutom mycket duktiga och ansvarsfulla jurister."

– Ekonomiavdelningen i Hudiksvall AB
"Tacksam för all hjälp jag fick i samband med min uppstart av företaget."

– Hälsostudion i Ramsele
"En perfekt tjänst för det lilla företaget, som man når överallt. Dessutom en lyhörd och flexibel organisation. 5/5 möjliga."

– Sendit HB
"Jag är väldigt nöjd med samarbetet med Företagshjälpen, jag har bland annat haft god nytta av deras inkassohantering. Jag rekommenderar andra företagare att göra som mig och ansluta sig till Företagshjälpen."

– Källbackens Bygg