Logga in

Identitetskontroll

Stölder och förfalskningar av privata identiteter har ökat lavinartat de senaste åren. Allt eftersom tekniken har utvecklats och beställning av varor och tjänster har blivit lättare, så har även risken att den egna identiteten utnyttjas av bedragare ökat. Detta gäller även för juridiska personer och företag!

Vår identitetskontroll fungerar som en bevakning och skyddar dig mot identitetskapningar och bolagskapningar, samt ändrade ägandeförhållande på till exempel fastigheter. Därtill har du full kontroll på den egna kreditvärdigheten, och kan ta del av samtliga uppgifter som lämnas ut vid en kreditupplysning.

Varje eventuell förändring som sker kopplat till ditt person- eller organisationsnummer meddelas omedelbart via sms, alternativt via e-post. För oss är det viktigaste att du alltid känner hundra procent trygghet och kan fokusera på affärerna!

Behåll kontrollen över ditt företag

Skulle olyckan vara framme och din identitet blir kapad kopplas våra jurister omedelbart in. Vi meddelar leverantörer och kreditgivare att bedrägeri har skett, och vid eventuellt rättsligt efterspel så företräder vi dig i denna process.

Vi hjälper dig att snabbt och lätt skapa ett användarkonto hos oss. Efter registrering håller vi sedan heltäckande kontroll över aktiviteter som sker i ditt bolag och informerar dig så fort något händer!

Vår kreditupplysningstjänst levereras i samarbete med Bisnode/Minupplysning.Hos Företagshjälpen får man en bra personlig kontakt. De tillhandahåller dessutom mycket duktiga och ansvarsfulla jurister.

– Ekonomiavdelningen i Hudiksvall AB

Juristen

Tänk att alltid ha en jurist till hands, utan att det kostar en förmögenhet. Hjälp med alltifrån avtalsskrivningar till längre tvistemålsprocesser.

Läs mer

Bokföring

Vårt bokföringsprogram är framförallt användarvänligt och lättöverskådligt. Med oss får du kontroll över ditt företags ekonomi.

Läs mer

Dokumentmallar

Spara tid, pengar och energi med våra dokumentmallar. Innehåller exempelvis anställningsavtal, fakturamallar och uppsägningsavtal.

Läs mer

Fakturering

Snabb och enkel fakturering. I vårt enkla system har du kundregister, produktbeteckningar, påminnelser och betalningsövervakningar samlade på ett ställe.

Läs mer

Inkasso

Få saker är så stressande som när betalningarna uteblir. Låt oss sköta hjälpa dig genom vår professionella och transparenta inkassohantering.

Läs mer

Factoring

Få upp till 100% av fakturabeloppet direkt. Välj mellan fakturaköp och fakturabelåning för att få snabbare betalt och frigöra kapital.

Läs mer

Kreditupplysning

Hellre förekomma än förekommas. Kontrollera ekonomisk status hos de kunder du är i färd med att göra affärer med. En självklar trygghet i ditt företagande.

Läs mer

Identitetskontroll

Vår identitetskontroll skyddar dig mot identitetskapningar, vilket innebär att du kan agera direkt om någon otillbörlig använder dina uppgifter.

Läs mer

Företagsbevakning

Med vår företagsbevakning får du full kontroll över dina bolagsuppgifter. En aktiv bevakning för att undvika företagskapningar.

Läs mer

Spärrtjänst

Dygnet-runt-hjälp för att spärra värdehandlingar. Vi tillhandahåller en helhetslösning för alla betal- och kreditkort, men även för mobila enheter och id-handlingar.

Läs mer