Logga in

Juristen

Att driva ett mindre företag i dagens Sverige kräver oerhört mycket av dig som enskild individ. Du skall inte bara vara professionell verksamhetsutövare, du skall även ha kontroll på det administrativa, vara insatt i de lagar och regler som gäller för ditt yrkesområde, hantera personalfrågor, och inte minst ska du kunna tolka och förstå det finstilta. Allt detta inom ramarna för vad som faktiskt hinns med på ”normala” arbetstider, och utan att det tär för mycket på ekonomin – tid är pengar!

Många småföretag hamnar i tvister med kunder eller leverantörer, ännu fler får fakturor på produkter och tjänster som inte är beställda. Somliga vet inte vad som förväntas av dem i olika situationer och påfallande många har bristfälliga avtal, eller inga avtal alls, när det kommer till anställningar, uppdrag, köp och så vidare.

Tänk vad skönt att i dessa lägen ha en jurist tillhanda, som kan ge dig svar och vägledning! Och detta utan att det kostar en förmögenhet per påbörjad timme…

Känn tryggheten i att alltid ha Juristen, din personliga rådgivare endast ett samtal bort! Skulle olyckan vara framme så företräder någon av våra jurister dig hela vägen genom förhandlingar och eventuell rättegång.

Vi finns här för dig!

När det är något du behöver hjälp med så är det bara att lyfta luren och ringa till oss. Vi hjälper dig med ärenden såsom:

  • Bolagsfrågor
  • Falska fakturor
  • Oetiska avtal
  • Avtalsskrivningar
  • Bedrägerier
  • Skatterätt
  • Anställningsvillkor


Hos Företagshjälpen får man en bra personlig kontakt. De tillhandahåller dessutom mycket duktiga och ansvarsfulla jurister.

– Ekonomiavdelningen i Hudiksvall AB

Juristen

Tänk att alltid ha en jurist till hands, utan att det kostar en förmögenhet. Hjälp med alltifrån avtalsskrivningar till längre tvistemålsprocesser.

Läs mer

Bokföring

Vårt bokföringsprogram är framförallt användarvänligt och lättöverskådligt. Med oss får du kontroll över ditt företags ekonomi.

Läs mer

Dokumentmallar

Spara tid, pengar och energi med våra dokumentmallar. Innehåller exempelvis anställningsavtal, fakturamallar och uppsägningsavtal.

Läs mer

Fakturering

Snabb och enkel fakturering. I vårt enkla system har du kundregister, produktbeteckningar, påminnelser och betalningsövervakningar samlade på ett ställe.

Läs mer

Inkasso

Få saker är så stressande som när betalningarna uteblir. Låt oss sköta hjälpa dig genom vår professionella och transparenta inkassohantering.

Läs mer

Factoring

Få upp till 100% av fakturabeloppet direkt. Välj mellan fakturaköp och fakturabelåning för att få snabbare betalt och frigöra kapital.

Läs mer

Kreditupplysning

Hellre förekomma än förekommas. Kontrollera ekonomisk status hos de kunder du är i färd med att göra affärer med. En självklar trygghet i ditt företagande.

Läs mer

Identitetskontroll

Vår identitetskontroll skyddar dig mot identitetskapningar, vilket innebär att du kan agera direkt om någon otillbörlig använder dina uppgifter.

Läs mer

Företagsbevakning

Med vår företagsbevakning får du full kontroll över dina bolagsuppgifter. En aktiv bevakning för att undvika företagskapningar.

Läs mer

Spärrtjänst

Dygnet-runt-hjälp för att spärra värdehandlingar. Vi tillhandahåller en helhetslösning för alla betal- och kreditkort, men även för mobila enheter och id-handlingar.

Läs mer