Logga in

Dokumentmallar

Effektivisera pappersarbetet med färdiga mallar! Pappersarbete är det få som ser fram emot. Det är krångligt och tidsödande och genererar sällan inkomster. Men varför uppfinna hjulet på nytt varje gång? Har du tillgång till korrekta och uppdaterade mallar sparar du såväl tid som kraft. Du kan istället ägna dig åt det som faktiskt är kärnan i din verksamhet och därmed öka dina intäkter.

Vi hjälper dig att snabbt och lätt skapa ett användarkonto hos oss, sedan är det bara att logga in och få tillgång till hela vårt arkiv av mallar. Vi uppdaterar ständigt alla mallar utefter de lagar och regler som gäller för respektive dokument. Behöver du justera och göra ändringar i en mall så hjälper våra jurister dig med detta.

I vår dokumentbank hittar du exempelvis:

  • Anställningsavtal
  • Köpeavtal
  • Hyresavtal
  • Gåvobrev
  • Äktenskapsförord
  • Offertmallar


Hos Företagshjälpen får man en bra personlig kontakt. De tillhandahåller dessutom mycket duktiga och ansvarsfulla jurister.

– Ekonomiavdelningen i Hudiksvall AB

Juristen

Tänk att alltid ha en jurist till hands, utan att det kostar en förmögenhet. Hjälp med alltifrån avtalsskrivningar till längre tvistemålsprocesser.

Läs mer

Bokföring

Vårt bokföringsprogram är framförallt användarvänligt och lättöverskådligt. Med oss får du kontroll över ditt företags ekonomi.

Läs mer

Dokumentmallar

Spara tid, pengar och energi med våra dokumentmallar. Innehåller exempelvis anställningsavtal, fakturamallar och uppsägningsavtal.

Läs mer

Fakturering

Snabb och enkel fakturering. I vårt enkla system har du kundregister, produktbeteckningar, påminnelser och betalningsövervakningar samlade på ett ställe.

Läs mer

Inkasso

Få saker är så stressande som när betalningarna uteblir. Låt oss sköta hjälpa dig genom vår professionella och transparenta inkassohantering.

Läs mer

Factoring

Få upp till 100% av fakturabeloppet direkt. Välj mellan fakturaköp och fakturabelåning för att få snabbare betalt och frigöra kapital.

Läs mer

Kreditupplysning

Hellre förekomma än förekommas. Kontrollera ekonomisk status hos de kunder du är i färd med att göra affärer med. En självklar trygghet i ditt företagande.

Läs mer

Identitetskontroll

Vår identitetskontroll skyddar dig mot identitetskapningar, vilket innebär att du kan agera direkt om någon otillbörlig använder dina uppgifter.

Läs mer

Företagsbevakning

Med vår företagsbevakning får du full kontroll över dina bolagsuppgifter. En aktiv bevakning för att undvika företagskapningar.

Läs mer

Spärrtjänst

Dygnet-runt-hjälp för att spärra värdehandlingar. Vi tillhandahåller en helhetslösning för alla betal- och kreditkort, men även för mobila enheter och id-handlingar.

Läs mer