Logga in

Kundvård

För oss är det viktigt att du som kund känner 100% trygghet i de tjänster och produkter vi förmedlar. Boomerang Solutions har under många år arbetat med säkerhetstjänster och brandskyddsprodukter mot företag i Sverige. Dessa tjänster och produkter är vi otroligt stolta över och vi vet också att behovet av dessa är stort i dagens samhälle. Boomerang Solutions samarbetar med stora seriösa aktörer såsom Nokas och Cupola för att hålla yttersta kvalité i sina åtaganden.

De senaste åren har vi expanderat stadigt, även över landsgränserna, vilket vi ser som ett kvitto på att våra tjänster är väldigt uppskattade. Detta innebär också att vår organisation har blivit markant större. Vi är nu cirka 60 anställda och planerar inom kort att utöka ännu mer och ge fler människor möjlighet till ett spännande arbete.

Företagshjälpen och Boomerang Solutions AB – med kundvård i fokus

I takt med denna snabba tillväxt vill vi nu även ge våra kunder ännu mer trygghet och säkerhet. Ett naturligt steg i vår expansion är att tillsätta dedikerade personer som säkerställer högsta kundservice i alla led. Detta är ofta något som företag förbiser i expansionsfaser, vilket ofta kan leda till oklarheter. För att undvika en sådan situation kommer vi därför att arbeta proaktivt och dedikerat med detta framöver.

För att du som kund skall känna den trygghet som krävs vid köp över telefon ser nu även Boomerang Solutions AB över alla delar i försäljningsstegen för att minimera missförstånd eller oklarheter.

I detta innefattas:

  • Inspelning av samtal så att våra kunder känner trygghet i vad som är överenskommet.
  • Detaljerade offerter och fakturor där avtalslängd och pris tydligt framgår.
  • Säljare/rådgivares namn finns alltid med på fakturan om frågor uppstår.
  • Enkla kontaktvägar om du har frågor eller funderingar.

Har du frågor eller funderingar just nu?
Välkommen att kontakta oss direkt!Har fått ett väldigt bra bemötande från min jurist, både väldigt kunnig och saklig.

– JVS Fukt & Fastighetsservice AB

Juristen

Tänk att alltid ha en jurist till hands, utan att det kostar en förmögenhet. Hjälp med alltifrån avtalsskrivningar till längre tvistemålsprocesser.

Läs mer

Bokföring

Vårt bokföringsprogram är framförallt användarvänligt och lättöverskådligt. Med oss får du kontroll över ditt företags ekonomi.

Läs mer

Dokumentmallar

Spara tid, pengar och energi med våra dokumentmallar. Innehåller exempelvis anställningsavtal, fakturamallar och uppsägningsavtal.

Läs mer

Fakturering

Snabb och enkel fakturering. I vårt enkla system har du kundregister, produktbeteckningar, påminnelser och betalningsövervakningar samlade på ett ställe.

Läs mer

Inkasso

Få saker är så stressande som när betalningarna uteblir. Låt oss sköta hjälpa dig genom vår professionella och transparenta inkassohantering.

Läs mer

Factoring

Få upp till 100% av fakturabeloppet direkt. Välj mellan fakturaköp och fakturabelåning för att få snabbare betalt och frigöra kapital.

Läs mer

Kreditupplysning

Hellre förekomma än förekommas. Kontrollera ekonomisk status hos de kunder du är i färd med att göra affärer med. En självklar trygghet i ditt företagande.

Läs mer

Identitetskontroll

Vår identitetskontroll skyddar dig mot identitetskapningar, vilket innebär att du kan agera direkt om någon otillbörlig använder dina uppgifter.

Läs mer

Företagsbevakning

Med vår företagsbevakning får du full kontroll över dina bolagsuppgifter. En aktiv bevakning för att undvika företagskapningar.

Läs mer

Spärrtjänst

Dygnet-runt-hjälp för att spärra värdehandlingar. Vi tillhandahåller en helhetslösning för alla betal- och kreditkort, men även för mobila enheter och id-handlingar.

Läs mer