Logga in

Factoring

De senaste åren har factoringtjänster såsom fakturaköp och fakturabelåning ökat markant. Fördelarna är många. Dels får du som företagare en flexibel betalningslösningar, och dels har du möjlighet att sänka dina administrativa kostnader när du kopplar på factoringlösningar på andra tjänster såsom fakturaservice och påminnelsehantering.

Men den främsta anledningen till varför factoringtjänster har ökat är givetvis att du som företagare får snabbare betalt för dina utestående fakturor, du frigör kapital ur företagets kundreskontra. I takt med svenska bankers mer restriktiva utlåningpolicys har factoring i mångt och mycket ersatt den traditionella checkkrediten.

Factoring innebär fakturaköp och fakturabelåning, vilket i sin tur innebär att du som företagare alltså kan frigöra kapital ur ert företags kundreskontra. Vid fakturabelåning fortsätter ert bolag att äga fordran och vid fakturaköp får ni ut 100 % av fakturan direkt. Fakturabelåning innebär att ni erhåller cirka 80% dag 1 och resterande behålls som en deposition och betalas ut till er när er kund har betalat in fakturan till oss på Ansvar Finans & Inkasso.

Vi är det personliga finans- och inkassoföretaget där vi hanterar varje kund individuellt. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning i hur du utnyttjar factoringtjänster på bästa sätt!Hos Företagshjälpen får man en bra personlig kontakt. De tillhandahåller dessutom mycket duktiga och ansvarsfulla jurister.

– Ekonomiavdelningen i Hudiksvall AB

Juristen

Tänk att alltid ha en jurist till hands, utan att det kostar en förmögenhet. Hjälp med alltifrån avtalsskrivningar till längre tvistemålsprocesser.

Läs mer

Bokföring

Vårt bokföringsprogram är framförallt användarvänligt och lättöverskådligt. Med oss får du kontroll över ditt företags ekonomi.

Läs mer

Dokumentmallar

Spara tid, pengar och energi med våra dokumentmallar. Innehåller exempelvis anställningsavtal, fakturamallar och uppsägningsavtal.

Läs mer

Fakturering

Snabb och enkel fakturering. I vårt enkla system har du kundregister, produktbeteckningar, påminnelser och betalningsövervakningar samlade på ett ställe.

Läs mer

Inkasso

Få saker är så stressande som när betalningarna uteblir. Låt oss sköta hjälpa dig genom vår professionella och transparenta inkassohantering.

Läs mer

Factoring

Få upp till 100% av fakturabeloppet direkt. Välj mellan fakturaköp och fakturabelåning för att få snabbare betalt och frigöra kapital.

Läs mer

Kreditupplysning

Hellre förekomma än förekommas. Kontrollera ekonomisk status hos de kunder du är i färd med att göra affärer med. En självklar trygghet i ditt företagande.

Läs mer

Identitetskontroll

Vår identitetskontroll skyddar dig mot identitetskapningar, vilket innebär att du kan agera direkt om någon otillbörlig använder dina uppgifter.

Läs mer

Företagsbevakning

Med vår företagsbevakning får du full kontroll över dina bolagsuppgifter. En aktiv bevakning för att undvika företagskapningar.

Läs mer

Spärrtjänst

Dygnet-runt-hjälp för att spärra värdehandlingar. Vi tillhandahåller en helhetslösning för alla betal- och kreditkort, men även för mobila enheter och id-handlingar.

Läs mer