Logga in

Kreditupplysning

Att kontrollera den ekonomiska situationen hos en potentiell kund, leverantör eller samarbetspartner är en av de viktigaste åtgärderna som en företagare bör vidta innan eventuella avtal eller kontrakt ingås. Ändå görs det så sällan.

En affär kan i sig vara så lockande att man helt enkelt bortser ifrån eventuella risker, eller så har man en relation till motparten vilken man intalar sig är så stark att några komplikationer med betalningen inte kommer att ske. Inget kunde vara mer fel!

Vi rekommenderar alltid våra kunder att göra en kreditupplysning på det företag man är i färd att göra affärer med, oavsett vilket det andra företaget är!

I vårt system gör du enkelt en kreditupplysning, och får per omgående tillgång till den senaste ekonomiska informationen kring det företag du söker på. Det går även lägga en bevakning på sökt företag varpå du via epost direkt blir informerad om eventuell förändring i det företagets kreditvärdighet.

Vi hjälper dig att snabbt och lätt skapa ett användarkonto hos oss, sedan är det bara att logga in och göra de omförfrågningar du behöver. Vi hjälper dig med kreditupplysningen oavsett vilken typ av bolagsform din potentiella kund har!

Vår kreditupplysningstjänst levereras i samarbete med Bisnode Kredit.Hos Företagshjälpen får man en bra personlig kontakt. De tillhandahåller dessutom mycket duktiga och ansvarsfulla jurister.

– Ekonomiavdelningen i Hudiksvall AB

Juristen

Tänk att alltid ha en jurist till hands, utan att det kostar en förmögenhet. Hjälp med alltifrån avtalsskrivningar till längre tvistemålsprocesser.

Läs mer

Bokföring

Vårt bokföringsprogram är framförallt användarvänligt och lättöverskådligt. Med oss får du kontroll över ditt företags ekonomi.

Läs mer

Dokumentmallar

Spara tid, pengar och energi med våra dokumentmallar. Innehåller exempelvis anställningsavtal, fakturamallar och uppsägningsavtal.

Läs mer

Fakturering

Snabb och enkel fakturering. I vårt enkla system har du kundregister, produktbeteckningar, påminnelser och betalningsövervakningar samlade på ett ställe.

Läs mer

Inkasso

Få saker är så stressande som när betalningarna uteblir. Låt oss sköta hjälpa dig genom vår professionella och transparenta inkassohantering.

Läs mer

Factoring

Få upp till 100% av fakturabeloppet direkt. Välj mellan fakturaköp och fakturabelåning för att få snabbare betalt och frigöra kapital.

Läs mer

Kreditupplysning

Hellre förekomma än förekommas. Kontrollera ekonomisk status hos de kunder du är i färd med att göra affärer med. En självklar trygghet i ditt företagande.

Läs mer

Identitetskontroll

Vår identitetskontroll skyddar dig mot identitetskapningar, vilket innebär att du kan agera direkt om någon otillbörlig använder dina uppgifter.

Läs mer

Företagsbevakning

Med vår företagsbevakning får du full kontroll över dina bolagsuppgifter. En aktiv bevakning för att undvika företagskapningar.

Läs mer

Spärrtjänst

Dygnet-runt-hjälp för att spärra värdehandlingar. Vi tillhandahåller en helhetslösning för alla betal- och kreditkort, men även för mobila enheter och id-handlingar.

Läs mer